Torsdag 22/8

Vi har ätit fiskgratäng till lunch. Vi har haft syslöjd, vi lärde oss virka och har gjort reflexgubbar. Vi har varit ute på NO:n. Vi plockade ett blad, en blomma och en kryp och sen läste vi om olika växter och djur. Vi har besökt skolans bibliotek och lånat böcker.

Tack och hej leverpastej!

En reaktion på “Torsdag 22/8

  1. Hurra! Nu kan jag läsa er blogg igen och se vad ni har för er om dagarna!
    Mmm, fiskgratängen gillar jag! Hoppas ni tyckte att det var lättare att hitta i biblioteket nu när det blivit städat och lite omgjort.
    Jag har börjat jobba med mina nya ettor. Två dagar blev det. Nu är Klara sjuk och jag är hemma.
    Jag undrar vad ni tycker om den nya skolgården. Vad är bäst?
    Hälsningar från Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *