sommarlov

” Nu är det slut på skolan det är dags för sommarloooov!”

Härliga sångare i kören i kyrkan (ni lade väl märke till att vi var minst en tredjedel av kören!!)

Tack alla barn och föräldrar för tre fina år tillsammans med er! Och tack för vattenkannan med spännande innehåll!

I höst ska jag fortsätta läsa er blogg så jag vet vad ni har för er då. Ha det så bra! Kom ihåg att visa allt vad ni kan, göra ert bästa och vara stolta över er!

Jag skickar mitt lilla rim-projekt i mailen till er så kan ni som vill läsa det igen.

Sommarhälsningar från Susanne

4 reaktion på “sommarlov

1. jag kommer också att sakna dig du var en under bar lärare sus <3<3<333<<33<3<33<3<3<3<3<3 masa kramar från Thea<3<3

2. jag kommer också att sakna dig. Du var en under bar lärare sus <3<3<333<<33<3<33<3<3<3<3<3 ok kommer alltid att vara det. massor av kramar från Thea<3