Hej alla barn och föräldrar!

Nu har jag fått inloggningsuppgifterna till bloggen av Susanne. Den här veckan har jag, Bengt och städerskorna fixat och donat i vårat klassrum så det ska bli fint tills ni kommer i augusti. Det är inte helt färdig än, men så fort det är det så ska jag ta lite bilder och lägga upp på bloggen. Det blir nog vecka 33.

Hoppas ni får en fin sommar!

Soliga hälsningar Linn

sommarlov

” Nu är det slut på skolan det är dags för sommarloooov!”

Härliga sångare i kören i kyrkan (ni lade väl märke till att vi var minst en tredjedel av kören!!)

Tack alla barn och föräldrar för tre fina år tillsammans med er! Och tack för vattenkannan med spännande innehåll!

I höst ska jag fortsätta läsa er blogg så jag vet vad ni har för er då. Ha det så bra! Kom ihåg att visa allt vad ni kan, göra ert bästa och vara stolta över er!

Jag skickar mitt lilla rim-projekt i mailen till er så kan ni som vill läsa det igen.

Sommarhälsningar från Susanne

tisdag 4/6

Susanne har berättat om Kenya. Hon sjöng på swahili. Susanne visa oss grejer, pengar, foton och filmer.

Till lunch fick vi tacos.

Snart ska vi ha idrott och vi ska ha beeptest.

Vi har ställt frågor typ ”Nej” är svaret och så ska vi göra en fråga till. Tex ” Ska vi leka?”.

Vi har tittat på The Game.

Jonathan och Elma har bloggat.